Profesjonell
samtalepartner

Gestaltterapeut Siri Merete Andersen

Jeg er gestaltterapeut med master of science in gestalt psychotherapy. Jeg er også en sertifisert coach fra Ericson College, og har mange års erfaring innen dette fagfeltet.

Selv om jeg har bakgrunn som gestaltterapeut og coach, er det viktigste for meg å være en profesjonell samtalepartner i møte med mine klienter.

Som profesjonell samtalepartner er jeg ikke objektiv og distansert. Tvert i mot. Jeg involverer meg i situasjonen og kommer klienten i møte slik at det oppstår et personlig jeg-du forhold.

Profesjonell samtalepartner Gestaltterapeut Siri Merete Andersen

Min filosofi

Jeg møter mennesker akkurat der de er akkurat nå. Jeg lytter til historien som fortelles, stiller spørsmål, reflekterer og diskuterer sammen med min klient.

Min rolle i slike møter er å åpne for at begrensninger, muligheter og potensialer trer tydeligere frem. Man vet ofte best selv hva som er best og hva som er mulig, men er av og til blinde for dette.

Som gestaltterapeut er jeg et verktøy

Derfor blir jeg et verktøy for mine klienter, som bidrar til å løfte frem og synliggjøre følelser og tanker. Mange kan være både vonde og vanskelige og har derfor blitt gjemt litt vekk. Det er ofte lettere å kjenne på det uavklarte når en profesjonell samtalepartner involveres i prosessen.

Vil du vite mer om gestaltterapi kan du klikke her.

Kunder fra hele Norge

Mange års erfaring som coach og terapeut, styreleder i Norsk Forbund for Psykoterapi (NFP), styremedlem i Norsk Gestaltterapeut Forening, samt kursleder og foredragsholder har gitt meg et stort nettverk.

Dette nettverket har i stor grad bidratt til at jeg benyttes som samtalepartner for kunder fra mange deler av landet. De fleste fra Oslo og Akershus selvfølgelig. Men jeg er stolt over å ha faste klienter fra både Lofoten, Tromsø, Narvik, Stavanger, Kongsvinger for å nevne noen steder.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til en samtale. I et personlig møte vil vi finne ut om kjemien er på plass for et godt samarbeide, helt nødvendig for oss begge på den veien vi kanskje skal gå et stykke sammen.

Med vennlig hilsen
Siri Merete Andersen

 
Det er ingen riktig måte å leve livet på, men det er viktig å være oppmerksom på hvordan vi lever.