GDPR

Behandling av personopplysninger hos Registrert Gestaltterapeut Siri Merete Andersen MNGF (org.nr. 986905421.

Siri Merete Andersen, er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i virksomheten.

Virksomheten er Behandlingsansvarlig for:

  • Klienter.
  • Kontaktpersoner hos kunder og leverandører.

Eksempler på behandlingsaktiviteter er:

  • Registrere nye klienter.
  • Føre journal i forbindelse med konsultasjoner.
  • Fakturering.

Personopplysninger som behandles og lagres er:

  • Alminnelige personopplysninger som navn og fødselsdato.
  • Kontaktdetaljer som e-post, telefonnummer og organisasjonsnummer.

Alle behandlingsaktiviteter har et lovlig behandlingsgrunnlag, for eksempel:

  • Å overholde avtalen med klienter.
  • Å overholde en rettslig forpliktelse virksomheten er underlagt, for eksempel lagring på grunn av lovbestemte regler for regnskapsmessige forhold.
  • Å ivareta virksomhetens berettigede interesser (forutsatt at enkeltpersoners interesser ivaretas), for eksempel for å forsvare et rettskrav.

Enkeltpersoner kan til enhver tid:

  • Trekke tilbake samtykke til behandlingsaktiviteter som er basert på samtykke.
  • Få innsyn i sine personopplysninger og kopi av journal og andre personopplysninger.
  • Endre sine personopplysninger.
  • Be om sletting av sine personopplysninger.
  • Avslutte avtaleforholdet.

Lagringstid for personopplysninger

Virksomheten oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. I utgangspunktet slettes data når et avtaleforhold avsluttes. Lovbestemte regler, for eksempel knyttet til lagring for regnskapsmessige formål, og andre rettslige forpliktelser kan gjøre det nødvendig å lagre personopplysninger i lengre tid. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta virksomhetens berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

Informasjonssikkerhet

Beskyttelse av personopplysninger er av stor betydning for virksomheten og det sørges til enhver tid for at personopplysninger er beskyttet mot utilsiktet endring, sletting eller utlevering til uautoriserte parter.

Overføring av personopplysninger

Virksomheten kan utlevere personopplysninger til databehandlere som utfører tjenester for virksomheten. Databehandlerne vil kun bruke personopplysningene til det formålet de ble samlet inn for og for å utføre tjenestene for virksomheten. Utlevering av personopplysninger til myndigheter forekommer kun i henhold til lov og gjeldende regelverk.

Virksomheten bruker følgende databehandlere:

  • Sendregning for økonomi, fakturering og regnskap.>
  • Loopia for epost og web-hotell.
  • Zoom til konsultasjoner på nett
  • Microsoft Skype til konsultasjoner på nett
  • Apple FaceTime til konsultasjoner på nett

Bare om du har egen WEB-side:

Inspira bruker informasjonskapsler («cookies») og liknende teknologier i sine digitale kanaler. Informasjonskapsler hjelper til å fastslå hvilke deler av de digitale kanalene som er mest populære, herunder hvilke sider brukerne besøker og hvor lenge. Informasjonen brukes for eksempel til ytelse, utvikling og analyse av tjenester og målretting av annonser på internett.

Ved å bruke Inspiras digitale kanaler med en nettleser hvor innstillingene gjør det mulig å lagre cookies på enheten samtykker du til bruk av cookies.

Inspiras nettsider kan inneholde lenker til tredjeparters nettsteder, produkter og tjenester, herunder sosiale medier (for eksempel Facebook sine sosiale tilleggsmoduler). Tredjepartstjenester eller tredjepartsapplikasjoner som er tilgjengelig på Inspiras nettsteder er underlagt tredjepartens personvernerklæring. Du oppfordres til å gjøre deg kjent med disse tredjepartenes personvernpraksis.

Klagerett

Dersom du mener at virksomhetens behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser har du rett til å sende inn en klage til virksomheten direkte, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt på epost siri@inspira.no eller telefon +47 906 69 142

Kontakt meg for mer informasjon

© Kopirett - Inspira.no - Siri Merete Andersen